Ellipse
Image
NIEUWS

Citrus Andriessen: de volgende stap in digitaal toetsen

De markt voor digitaal toetsen wordt groter en complexer. Door specialisaties te combineren is Citrus Andriessen in staat om de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van digitaal toetsen & leren op te lossen.

Citrus Software en Andriessen zijn al jarenlang onderdeel van dezelfde groep en werken al geruime tijd samen; Citrus Software als leverancier van maatwerk software, Andriessen met haar eigen webbased platform TeleToets en faciliteiten voor toetsafname. Nu het bedrijf ook onder één naam gaat opereren, ontstaat een van de grootste softwarespelers op het gebied van digitaal toetsen in Nederland. Algemeen directeur Martin van den Berge: “Behalve onze namen voegen we ook onze expertise, ervaring en specialismes samen. Daarmee staat Citrus Andriessen garant voor geïntegreerde en gebruiksvriendelijke softwareoplossingen en toetsfaciliteiten. Veiligheid en betrouwbaarheid vormen bij ons de basis. Daarnaast zijn kennis van ICT en toetsing stevig binnen de organisatie verankerd. Dat stelt ons in staat om toekomstbestendige diensten en oplossingen te leveren.”

TeleToets: ruim een miljoen toetsen per jaar

Het portfolio van Citrus Andriessen beslaat projecten voor de overheid, onderwijs, branches en bedrijfsleven. Het eigen webbased platform TeleToets, dat miljoenen gebruikers kent, geeft organisaties de zekerheid van een robuuste, veilige en gebruiksvriendelijke digitale toetsomgeving. Van den Berge: “Onze excellente technologie en hoogwaardige kennis zetten we ook in bij de ontwikkeling van maatwerk­software voor toetsing. Dat varieert van een specifieke tool tot volledige softwareapplicaties.  Door software goed toe te passen en gebruik te maken van nieuwe innovaties is toetsing efficiënter in te richten en bovendien continu te verbeteren. Dat doen we in nauwe samenwerking met onze klanten.”

Compleet vernieuwd

De aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling groeit. Toetsing wordt steeds belangrijker om opgedane kennis en vaardigheden te duiden, erkennen en waarderen. Citrus Andriessen heeft de ambitie om de groei en (professionele) ontwikkeling van iedereen, op elk gewenst moment, op iedere locatie en ongeacht het carrière pad of levensloop, middels “state of the art” software te faciliteren. Het nieuwe bedrijf heeft een compleet nieuwe uitstraling gekregen. Op de website citrusandriessen.nl presenteert de nieuwe organisatie  zich in de volle breedte.