Ellipse

Krachtenbundeling Citrus Andriessen & ProctorExam

Citrus Andriessen en ProctorExam bundelen krachten

Citrus Andriessen en ProctorExam hebben vol enthousiasme een partnership agreement ondertekend. Met deze samenwerking spelen beide partijen proactief in op de toenemende vraag naar flexibiliteit in de toetsafname. ‘Toetsen op maat is de toekomst’ licht Martin van den Berge, Algemeen Directeur van Citrus Andriessen toe. ‘Met deze samenwerking versterken wij de propositie naar de klant en tillen we digitaal toetsen naar een hoger plan’.

Citrus Andriessen biedt reeds een unieke naadloze integratie aan tussen haar digitale toetsplatform en de online proctoring software van ProctorExam. Een compleet veilige en gebruiksvriendelijke online toepassing om op afstand examens onder toezicht af te nemen. ‘Dankzij deze samenwerking sluit het aanbod nog beter aan op de klantvraag en maken wij online proctoring toegankelijk voor een breder publiek’, aldus Daniel Haven, CEO van ProctorExam.

Online proctoring biedt klanten de mogelijkheid om anytime & anywhere examens af te nemen, zonder in te boeten aan hoge toezichtsnormen. Bovendien is online proctoring in veel gevallen kostenbesparend en goed te combineren met regulier ‘persoonlijk’ toezicht.

Naast de geïntegreerde oplossing is Citrus Andriessen vanaf nu tevens direct reseller van de online proctoring software van ProctorExam. Binnen Nederland verbreedt Citrus Andriessen haar rol als partner in digitaal toetsen door ook op het vlak van online proctoring de klantbegeleiding, implementatie en customer support voor haar rekening te nemen. ‘Vanzelfsprekend volgens de hoge kwaliteitsstandaard die Citrus Andriessen hanteert’, besluit van den Berge.

Decor

Meer weten over Online Proctoring?

Neem direct vrijblijvend contact met ons op!