Ellipse

Citrus Andriessen is aanwezig op LEARNTEC 2022

Dit jaar vindt de LEARNTEC 2022 beurs plaats van 31 mei tot en met 2 juni 2022 in Karlsruhe, Duitsland. Het is Europa’s grootste evenement voor digitaal onderwijs en learning & development gericht op scholen en het bedrijfsleven. LEARNTEC beschikt over nationale en internationale exposanten die de nieuwste technologieën voor digitaal leren en assessments presenteren. Citrus Andriessen is trots om een van de exposanten te zijn en onze assessment oplossingen te tonen.

Over LEARNTEC 2022

Het internationale evenement heeft een zeer gevarieerd programma. Naast het beurs- en conventiegedeelte is er een uitgebreid aanbod aan nevenactiviteiten. Dit maakt LEARNTEC tot een toonaangevend internationaal event. De perfecte gelegenheid om je op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen op het vlak van educatieve technologie en om inzichten uit te wisselen over toekomstige ontwikkelingen!

Deelname van Citrus Andriessen

In navolging van onze deelname in 2020, zijn wij aanwezig met onze geheel vernieuwde beursstand. Wij verwelkomen je graag voor demonstraties over het innovatieve Optimum Assessment Platform en vertellen je graag meer over hoe wij jouw digitaal toetsproces naar een hoger niveau kunnen tillen. Daarnaast verzorgt een van onze Duitse collega’s een presentatie over digitaal toetsen. Een must-see voor iedereen op de beurs!

Internationaal partner in digitaal toetsen

Citrus Andriessen heeft grootse ambities om ook internationaal verder te groeien als partner in digitaal toetsen. Daarom zijn wij in het buitenland actief onder de merknaam Optimum Assessment. Je vindt onze stand op LEARNTEC in hal 2, stand L34 (Optimum Assessment).

Meer weten? Blijf continu op de hoogte over ontwikkelingen rondom (digitaal) toetsen en Citrus Andriessen en volg ons op LinkedIn.

 

Meer weten? Vul onderstaand contactformulier in of neem geheel vrijblijvend telefonisch contact op via 013 – 528 63 63.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.