Ellipse

Maatwerk waar iedereen zich in kan vinden

Image
WIJ ZIJN CITRUS ANDRIESSEN

Maatwerk waar iedereen zich in kan vinden

Geen enkel toetsproces is hetzelfde. Daarom is er geen panklare oplossing voor iedere vraag. Bij Citrus Andriessen kijken we dan ook verder dan functionaliteiten en standaard eisen en beginnen met goed luisteren. Weten wat er speelt is ons vertrekpunt.

Bij de aanvang van een opdracht brengen we alle wensen en eisen ten aanzien van toetsing van de klant in kaart. Op deze manier voorkomen we onverwachte obstakels en nemen we eventuele verbeteringen in het proces direct mee. Als een organisatie het traject van leren en toetsen toch aan het verbeteren is, kunnen we daar net zo goed het maximale uithalen.

Co-creatie

Een maatwerk oplossing dient zich nooit meteen aan. We zien dat als een proces waarin we nauw samenwerken. In verschillende design sprints werken onze specialisten samen met de partner naar de beste oplossing toe. Dat kan een bestaande oplossing zijn, al dan niet op de klantvraag aangepast, of een complete maatwerk oplossing. Dit kan in de vorm van een mobiele app, webapplicatie of klantportal zijn. Softwareontwikkeling binnen een eigen toetsplatform behoort ook tot de mogelijkheden.

Image

Actuele technologie

Citrus Andriessen heeft alle educatieve en technische disciplines in huis om een oplossing op maat te ontwikkelen en systemen te koppelen. We spreken vloeiend onderwijs- en toetsjargon en zorgen voor een oplossing die naadloos aansluit op de wensen van de klant. Technologie ontwikkelt zich razendsnel en we laten geen middel onbenut om de kwaliteit van toetsing en de gebruikerservaring te optimaliseren.

Maatwerk cases

Lees ter inspiratie twee mooie voorbeelden van maatwerkoplossingen waar wij trots op zijn:

Case 1: Scholen nemen veilig en gemakkelijk digitaal examens af

Binnen diverse onderwijssectoren wil de overheid zoveel mogelijk landelijke examens digitaal aanbieden. Zo kunnen scholen deels zelf bepalen wanneer een examen wordt afgenomen. Dat vraagt om generieke toetssoftware die veilig en herkenbaar is.

Case 2: Digitaal toetsen, ook zonder internetverbinding

Assessments van praktijkopdrachten lopen op veel vmbo’s nog via papier. De opdrachtgever daagde Citrus Andriessen uit om een pilot op te zetten die het proces volledig digitaliseert. Rekening houdend met een instabiele internetverbinding. Die uitdaging gingen we maar al te graag aan.

 

Decor

Meer weten over maatwerk software voor toetsen?

Neem dan contact met ons op via 013 – 528 63 63 of stuur een email naar info@citrusandriessen.nl.