Ellipse
Image
NIEUWS

NGS kiest voor Citrus Andriessen als partner in digitaal toetsen

Citrus Andriessen is verheugd het Nederlands Genootschap voor Sport & Wellnessmassage (NGS) als partner in het digitaal toetsen te mogen verwelkomen. De komende periode staat dan ook in het teken van de implementatie van TeleToets, het examenplatform met jaarlijks meer dan een miljoen gebruikers.

NGS: Aansluiting van theorie-examens op praktijk

Het NGS is de leden,- branche- en examenorganisatie voor alle sport, sportzorg en wellnessmasseurs in Nederland. De organisatie verzorgt jaarlijks één of meerdere examens voor zo’n 500 masseurs. In samenspraak met de opleidingsinstituten heeft het NGS de ambitie uitgesproken om haar theorie-examens nog beter aan te sluiten op de praktijk en tegelijkertijd de examenafname te flexibiliseren.

Software voor digitaal examineren

In de zoektocht naar een passend toetssysteem heeft NGS zich stevig laten leiden door verschillende criteria, zoals:

  • Het aantal vraag- en correctiemogelijkheden;
  • Itemrevisiehistorie en itemanalyse;
  • Boekingsmodule en het locatienetwerk.

Daarnaast is het niet onbelangrijk dat een professionele serviceorganisatie klaar staat als er behoefte is aan ondersteuning.

Partner in digitaal toetsen

Uiteindelijk kiest het NGS voor Citrus Andriessen als partner op het vlak van flexibilisering en vernieuwing van toetsen. TeleToets is immers een van de meest geavanceerde toetssystemen en scoort zeer hoog op het gebied van veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid. Het platform automatiseert en versimpelt de hele toetsingslogistiek; vanaf de inschrijving voor een examen tot en met het printen van een certificaat.

Flexibiliseren van examenafname

Zie jij ook kansen in het flexibiliseren van de examenafname binnen jouw organisatie? Of ben je benieuwd naar ons brede aanbod aan producten en diensten als partner in digitaal toetsen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via 013 – 528 63 63.