Ellipse

NIMA razendsnel van start met online proctoring

Het logo van NIMA
NIEUWS

NIMA razendsnel van start met online proctoring

NIMA-examens zijn nu ook vanaf huis af te nemen via online proctoring.  In samenwerking met Citrus Andriessen heeft NIMA in zeer korte tijd toezicht op afstand van online examens gerealiseerd. Het gaat hier om de examens NIMA-Marketing, NIMA-Communicatie en NIMA-Sales op verschillende niveau’s. 

Over online proctoring

Een kandidaat maakt het examen in zijn eigen (thuis)omgeving. De techniek van online proctoring maakt het mogelijk om middels toezicht op afstand veilig en betrouwbaar te toetsen.  Wil je meer te weten komen over online proctoring? Bekijk dan onze animatievideo:

Over NIMA

Het Nederlands Instituut voor Marketing is de beroepsvereniging voor professionals in marketing, communicatie en sales. De organisatie is in 1966 opgericht door marketeers uit bedrijfsleven, adviesbureaus en marketingwetenschap en wordt beschouwd als de grondleggers van het marketingdenken in Nederland. De organisatie ondersteunt marketeers gedurende hun loopbaan bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. NIMA neemt examens en assessments af om het kennis- en competentieniveau van marketeers vast te stellen en helpt bedrijven bij het verbeteren van hun marketingstrategie en -organisatie.

Decor

Meer weten?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief boordevol informatie over digitaal toetsen en online proctoring. Of neem contact met ons op, we horen graag van je!