Ellipse
Image
NIEUWS

TeleToets update maart 2019 - versie R9.12

Voortdurend zijn wij bezig om onze producten en diensten nóg beter te maken. Naast gebruikelijke verbeteringen op het vlak van snelheid, stabiliteit en veiligheid, zijn er in de nieuwe release (versie R9.12) van ons toetsplatform TeleToets twee features die extra aandacht verdienen.

Verklanking – text to speech

Bij Citrus Andriessen vinden wij het belangrijk dat onze software voor iedereen toegankelijk is. Daarom hebben wij TeleToets verrijkt met de optie tot verklanking, ook wel text to speech genoemd. TeleToets biedt vanaf nu de mogelijkheid om tekst voor te laten lezen aan de examenkandidaat. Dit verbetert de toegankelijkheid van de examens enorm en levert voordeel op voor verschillende gebruikers, denk aan slechtzienden en/of mensen met dyslexie.

Safe Exam Browser

Door de integratie van TeleToets met Safe Exam Browser, biedt de software de mogelijkheid om kandidaten in een afgeschermde omgeving examen te laten doen. Met deze feature zijn tijdens het examen geen andere navigatie-acties mogelijk dan toegestaan.

Naast bovenstaande functionaliteiten hebben we tevens onze eerste microservice via Azure Stack werkend gekregen. Dit zorgt voor verbeterde prestaties, schaalbaarheid en stabiliteit van onze software. Bovendien zijn er aanvullende functionaliteiten toegevoegd met betrekking tot online proctoring, waardoor de toetssoftware de volledige mogelijkheid biedt om efficiënt en makkelijk op afstand toezicht te houden op een examen.

Wil je hier meer over weten? Neem contact op met de Servicedesk via telefoonnummer 013-52 99 166.

Decor

Meer weten?

Neem dan contact met ons op via 013 – 52 99 166 of stuur een email naar info@citrusandriessen.nl.