Ellipse
Image
Wij zijn Citrus Andriessen

Toetsfaciliteiten verzorgd tot in de puntjes

Voor het afnemen van toetsen, in welke vorm dan ook, zijn goede en betrouwbare faciliteiten van groot belang. Daarom beschikt Citrus Andriessen over een landelijk dekkend netwerk van gecertificeerde toetslocaties. Maar soms gaat de voorkeur uit naar examinering op een eigen locatie, bij een bedrijf of gewoon thuis. Geen enkel probleem, Citrus Andriessen regelt het!

In heel Nederland binnen een uur op een toetslocatie

Samen met onze partners hebben we een netwerk van goed bereikbare en betrouwbare toetslocaties, waar getrainde toezichthouders permanent aanwezig zijn.

Deze locaties staan onder periodiek toezicht en zijn stuk voor stuk ISO 27001 gecertificeerd.

Flexibiliteit staat voorop

Zijn er bestaande faciliteiten, dan maken we daar uiteraard graag gebruik van. Maar wanneer deze niet beschikbaar zijn, kan Citrus Andriessen dit afhankelijk van de wens van de klant verzorgen of zetten we in een handomdraai één of meerdere complete locaties op.

Op eigen locatie

Heeft je organisatie voldoende ruimte beschikbaar dan kan de afname van examens op eigen  locatie gebeuren. Zo nodig zorgen wij voor computers, een netwerk en alle andere hardware.

Thuis

Dankzij online proctoring is het mogelijk om op afstand te surveilleren. Kandidaten kunnen zodoende veilig thuis of op de werkplek een toets afnemen, waarbij ze een eigen computer, telefoon of tablet gebruiken.

Pop-up locatie

In korte tijd kunnen we een locatie inrichten, compleet met alle benodigde faciliteiten. Van meubilair tot sanitair en van belettering tot beveiliging. Voor kleine groepen of grote aantallen kandidaten.

Image

Compleet pakket aan toetsfaciliteiten

Niet alleen de plek telt. Ook de bereikbaarheid, openingstijden en voorzieningen maken een locatie meer of minder geschikt om toetsen af te nemen. Als de perfecte toetsomstandigheden er niet zijn, dan creëren we ze. Onderstaand hiervan een paar mooie voorbeelden.

Case 1: Grote aantallen examens tegelijkertijd

De opdrachtgever zocht naar een manier om grote aantallen examens simultaan af te kunnen nemen. Binnen de bestaande toetslocaties van de opdrachtgever was dit niet mogelijk. Citrus Andriessen heeft gezorgd dat groepen tot wel 80 mensen gelijktijdig met een examen aan de slag kunnen. Lees meer.

Case 2: Betrouwbare en flexibele toetslocaties in de buurt

De opdrachtgever heeft behoefte aan toetslocaties in de buurt van de werkplek van hun klanten. Deze locaties moeten voldoen aan hoge kwaliteitsstandaarden. Veel kandidaten willen buiten werktijd een examen doen dus zijn ook flexibele openingstijden een must. Hoe zorg je voor flexibiliteit zonder aan betrouwbaarheid in te leveren? Lees meer.

Case 3: De oplevering van een complete toetslocatie in 6 weken

De opdrachtgever neemt jaarlijks vele digitale examens af, vaak op tijdelijke locaties. Citrus Andriessen werd benaderd om mee te denken over het faciliteren, inrichten en ondersteunen van deze toetslocaties. Tot in de kleinste details. Lees meer.

Blijf continu op de hoogte over ontwikkelingen rondom (digitaal) toetsen en Citrus Andriessen en volg ons op LinkedIn.
 

Decor

Toetsfaciliteiten verzorgd tot in de puntjes

Wil je meer weten over het op locatie toetsen via Citrus Andriessen?