Ellipse

Wolkyshop start met Optimum Sprint

Image
NIEUWS

Retailer Wolkyshop van start met Optimum Sprint

Retailer Wolkyshop is vol enthousiasme van start gegaan met de nieuwe Learning & Development tool van Citrus Andriessen: Optimum Sprint. Dankzij de praktische assessment tool kan Wolkyshop de productkennis bij haar medewerkers kortcyclisch toetsen en verbeteren. Dit werkt zeer intuïtief en flexibel en stelt de retailer in staat om het serviceniveau verder te ontwikkelen.

Kennistoetsing van producten en service

Optimum Sprint helpt Wolkyshop op een laagdrempelige manier kennis en vaardigheden te toetsen. Aangezien het assortiment geregeld wisselt is het van belang dat medewerkers hun kennis regelmatig updaten. “Door bijvoorbeeld servicemedewerkers wekelijks een select aantal vragen te laten beantwoorden, krijgen wij inzicht in de productkennis waarover zij reeds beschikken en welke zij nog kunnen verbeteren”, aldus Tom van Geemen van Wolkyshop.

Breed inzetbaar

Optimum Sprint is breed inzetbaar maar vooral geschikt voor het pragmatisch toetsen van kennis op het gebied van regelgeving, gedragsregels of productkennis. De gebruiker kan zelf content invoeren en aanpassen, waardoor de metingen altijd organisatiegericht en specifiek zijn.

Schaalbaar en flexibel

Van Geemen is zeer tevreden met de nieuwe softwareoplossing. “Optimum Sprint stelt mij in staat om de parate kennis van onze medewerkers te toetsen. Dat wij hierin de controle hebben en sturing kunnen geven is een groot voordeel”. Wolkyshop start allereerst in Nederland met Optimum Sprint. “De software is schaalbaar, dus naar wens uit te breiden richting onze filialen in Duitsland en Engeland.”