Ellipse

Nieuwe standaard in digitaal toetsen

Citrus Andriessen zet vanaf vandaag de nieuwe standaard in digitaal toetsen door de lancering van een compleet vernieuwd en innovatief toetssysteem: Optimum Assessment Platform. Een innovatieve toetsoplossing die eenvoudig alle vormen van toetsing ondersteunt.

Complete end-to-end oplossing

Met haar jarenlange ervaring in digitaal toetsen zet Citrus Andriessen met dit nieuwe toetssysteem een complete end-to-end oplossing neer. Negen verschillende modules bieden de mogelijkheid om toetsen en examens op een professionele, eenvoudige en veilige manier vorm te geven, te distribueren en te corrigeren. Een systeem dat naast alle bekende functionaliteiten beschikt over tal van innovatieve features en tegelijkertijd zeer toegankelijk is en gemakkelijk in gebruik.

Zorgeloos toetsen

Optimum Assessment Platform onderscheidt zich onder meer door de intuïtieve gebruikersinterface en het innovatieve karakter van de verschillende modules. Daarnaast ondersteunt het platform SSO technologie, is het compleet gebaseerd op internationale standaarden en biedt het multi-device support. Bovendien ondersteunt de toetsoplossing een efficiënte workflow middels een intelligent notificatiesysteem.

Leren en toetsen in de praktijk

Naast dit innovatieve totaalpakket voor digitale toetsing biedt Citrus Andriessen een praktische en doelgerichte learning & developmenttool: Optimum Sprint. Een slim en interactief meetinstrument om binnen de zakelijke markt eenvoudig inzicht te geven in de ontwikkelbehoeften van medewerkers.

Wil je meer weten over de ultieme toetservaring met Optimum Assessment Platform, één van de negen modules óf Optimum Sprint?  Kijk direct op de nieuwe Optimum Assessment productwebsite en laat je inspireren!