Ellipse
Image

De oplevering van een complete toetslocatie in slechts 6 weken

De opdrachtgever neemt jaarlijks vele digitale examens af, vaak op tijdelijke locaties. Citrus Andriessen werd benaderd om mee te denken over het faciliteren, inrichten en ondersteunen van deze toetslocaties.

In samenwerking met de opdrachtgever zijn diverse steden aangewezen als strategische locatie voor examenafnames. Vervolgens is met de klant een inventarisatie gemaakt van de benodigde inboedel per locatie. Ook hebben we samen de specificaties voor de technische infrastructuur van werk- en toetsplekken opgesteld.

Complete oplossing

Om de oplossing echt compleet te maken heeft Citrus Andriessen diverse randzaken ingeregeld. Denk aan technische toezichthouders die de klant op locatie ondersteunen, maar ook zaken rondom de sanitaire, veiligheids- en groenvoorziening. Daarnaast hebben we hardware en al het meubilair ingeregeld voor examenafnames en klantwerkplekken. De tijdelijke locaties zijn binnen zes tot acht weken voorzien van een internetverbinding, nieuwe wanden, ontvangstbalies, podia, alarm,- en ontruimingssystemen.

De toetslocaties ontvangen dagelijks honderden examenkandidaten en bieden ook plaats aan vrienden en familieleden die meekomen ter ondersteuning.

Ook voor deze klanten hebben wij succesvol toetsfaciliteiten gerealiseerd

Logo
Logo
Logo
Bekijk meer vergelijkbare opdrachten

Toetslocaties in de buurt

Bekijk meer vergelijkbare opdrachten

Grote aantallen examens tegelijkertijd

Decor

Hulp nodig bij het optuigen van toetsfaciliteiten?