Ellipse
Image

Een enquêtetool om examens te verbeteren

Deze ambitieuze vereniging voor professionals klopte aan om de examinering te professionaliseren. Behalve meer kwaliteit en een snellere uitslag wilde de opdrachtgever het aantal toetslocaties vergroten en beschikken over meer flexibiliteit voor de afname.

De opdrachtgever was papieren examens gewend die op een beperkt aantal locaties afgenomen werden. Citrus Andriessen heeft haar toetsplatform volledig ingezet om een geïntegreerde oplossing te creëren. Dat werkt efficiënter en bovendien geven analytics en rapportages meer inzicht in de examenkwaliteit.

Voor extra inzicht heeft Citrus Andriessen tevens een enquêtetool voor de opdrachtgever ontwikkeld. Omdat de examenkandidaat direct voor het afsluiten van een examen een aantal enquêtevragen invult is de enquêterespons bijna 100 procent.

Daarnaast maakt de opdrachtgever gebruik van Citrus Andriessen toetslocaties. Wanneer een kandidaat zich aanmeldt voor een examen, kan deze zelf een tijd en plaats boeken. Deze samenwerking heeft zowel de kwaliteit als de flexibiliteit van de examens aanzienlijk verbeterd.

0 % enqueterespons

Deze klanten werken al met ons toetsplatform

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Meer toetsplatform cases

Gefaseerd digitaliseren

Meer toetsplatform cases

Theorie en praktijk in één omgeving

Decor

Tools nodig om examens te verbeteren?