Ellipse
Image

Oplossingen voor complexe vraagstukken

In opdracht van de Overheid worden examens afgenomen. Daarbij bestond de wens om via een online platform te examineren. In Nederland én in het buitenland.

Inmiddels levert Citrus Andriessen de examensoftware waarop examens zowel in Nederland als in het Buitenland afgenomen kunnen worden. De ontwikkeling, afname, beoordeling en analyse van de examens vindt plaats in TeleToets.

Wereldwijd

Citrus Andriessen faciliteert voor de opdrachtgever de afname van examens in diverse landen. Hiervoor hebben we laptops ingericht die examens offline afnemen, wat op vrijwel elke plek kan en zonder stabiele internetverbinding.

De content wordt met een door ons ontwikkelde synchronisatietool online geactualiseerd. Bovendien heeft Citrus Andriessen in eigen beheer een Platform Management Tool ontwikkeld. Deze tool voorziet laptops op afstand van Windows- en TeleToets-updates. De opdrachtgever kan schematisch en over de hele wereld zien of kandidaten hun examen gemaakt hebben en of de resultaten klaar staan voor beoordeling.

Vergelijkbare opdrachten hebben wij uitgevoerd voor:

Logo
Logo
Logo
Logo
Bekijk meer vergelijkbare opdrachten

Op maat gemaakte software voor landelijk examenstelsel

Bekijk meer vergelijkbare opdrachten

Examineren: digitaal én op papier

Decor

Wil je complexe examens (deels) digitaliseren?