Ellipse

Digitaal toetsen

TeleToets: verbeter je toetslogistiek

Citrus Andriessen ondersteunt al 25 jaar digitale toetsing. We werken met online software waar gebruikers niets voor hoeven te installeren. TeleToets is een van de meest geavanceerde systemen en scoort zeer hoog op het gebied van veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid. Het platform automatiseert en versimpelt je hele toetsingslogistiek; vanaf de inschrijving voor een examen tot en met het printen van een certificaat.

Of je nu overstapt van papier naar digitaal of je bestaande digitale toetsing wilt optimaliseren, van TeleToets wordt je organisatie beter. Exameninstellingen, overheden, onderwijsinstellingen en brancheorganisaties gebruiken TeleToets om jaarlijks ruim een miljoen toetsen af te nemen.

0 jaar digitale toetsing

Optimum Sprint: eenvoudig en gericht toetsen

 

Het belang van toetsen van kennis binnen organisaties neemt steeds verder toe. Daarom bieden wij Optimum Sprint aan: jouw softwareoplossing om eenvoudig en praktisch te toetsen. Krijg grip op het kennis- en inzichtniveau van jouw medewerkers. Creëer hiervoor je eigen toetsen of maak gebruik van onze voorgedefinieerde content.

Optimum Sprint werkt snel en is laagdrempelig in het gebruik. Of het gaat om het maken van een toets of het geven van feedback, de oplossing werkt gericht en flexibel. Gebruik Optimum Sprint in jouw voordeel en verhoog het kennisniveau van jouw medewerkers! Denk aan onboarding, kennis van wet- en regelgeving, bedrijfsregels en 0-1 metingen.

 

 

 

Decor

Waarom Optimum Sprint?

Icon

On the job testing

Snel & doelgericht toetsen op de werkvloer.

Icon

Interactief

Stimuleer groei & ontwikkeling met snelle en gerichte feedback.

Icon

Praktisch toepasbaar

Voor gedefinieerde- of eigen content.

Icon

Flexibel inzetbaar

Onafhankelijk van tijd, locatie en device.

Decor

Meer weten over digitaal toetsen?

Of over wat wij voor je kunnen betekenen?