Ellipse

Digitaal toetsen

TeleToets: verbeter je toetslogistiek

Citrus Andriessen ondersteunt al 25 jaar digitale toetsing. We werken met online software waar gebruikers niets voor hoeven te installeren. TeleToets is een van de meest geavanceerde systemen en scoort zeer hoog op het gebied van veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid. Het platform automatiseert en versimpelt je hele toetsingslogistiek; vanaf de inschrijving voor een examen tot en met het printen van een certificaat.

Of je nu overstapt van papier naar digitaal of je bestaande digitale toetsing wilt optimaliseren, van TeleToets wordt je organisatie beter. Exameninstellingen, overheden, onderwijsinstellingen en brancheorganisaties gebruiken TeleToets om jaarlijks ruim een miljoen toetsen af te nemen.

0 jaar digitale toetsing
Image

Optimum Sprint: eenvoudig en gericht kennis toetsen

Het belang van toetsen van kennis binnen organisaties neemt steeds verder toe. Daarom bieden wij Optimum Sprint aan: jouw softwareoplossing om eenvoudig en praktisch te toetsen. Krijg grip op het kennis- en inzichtniveau van jouw medewerkers. Creëer hiervoor je eigen toetsen of maak gebruik van onze voorgedefinieerde content.

Optimum Sprint werkt snel en is laagdrempelig in het gebruik. Of het gaat om het maken van een toets of het geven van feedback, de oplossing werkt gericht en flexibel. Gebruik Optimum Sprint in jouw voordeel en verhoog het kennisniveau van jouw medewerkers! Denk aan onboarding, kennis van wet- en regelgeving, bedrijfsregels en 0-1 metingen.

Array
Snel & doelgericht

On the job testing

Array
Snel en gemakkelijk content creëren en implementeren

Praktisch toepasbaar

Array
Direct inzicht in resultaten

Kortcyclisch

Array
Onafhankelijk van tijd, locatie en device

Flexibel

Array
Gericht op generieke medewerkers en/of specialisten

Breed inzetbaar

Array
Gericht op ontwikkeling van organisaties en medewerkers

Toets parate kennis

"We werken met online software waar gebruikers niets voor hoeven te installeren"
Decor

Meer weten over digitaal toetsen?

Of over wat wij voor je kunnen betekenen?