Ellipse

Digitaal toetsen

TeleToets: verbeter je toetslogistiek

Citrus Andriessen ondersteunt al 25 jaar digitale toetsing. We werken met online software waar gebruikers niets voor hoeven te installeren. TeleToets is een van de meest geavanceerde systemen en scoort zeer hoog op het gebied van veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid. Het platform automatiseert en versimpelt je hele toetsingslogistiek; vanaf de inschrijving voor een examen tot en met het printen van een certificaat.

Of je nu overstapt van papier naar digitaal of je bestaande digitale toetsing wilt optimaliseren, van TeleToets wordt je organisatie beter. Exameninstellingen, overheden, onderwijsinstellingen en brancheorganisaties gebruiken TeleToets om jaarlijks ruim een miljoen toetsen af te nemen.

Lees meer
0 jaar digitale toetsing
$iatImgAlt

Consultants die oplossingen vinden

Samen met jou doen onze consultants er alles aan om je vragen op te lossen. Dat lukt omdat we een breed scala specialisten in huis hebben. Op technisch en onderwijsgebied. Ook de implementatie van nieuwe software wordt door ons begeleid.

Programmeurs in huis

Citrus Andriessen geeft niet alleen advies maar ontwikkelt ook zelf. Onze inhouse programmeurs staan klaar om een passende oplossing te ontwikkelen, zoals API’s om gegevens tussen programma’s of websites uit te wisselen. Graag realiseren we een maatwerk koppeling die jouw bedrijfsprocessen optimaliseert.

$iatImgAlt

Een servicedesk die je verder helpt

Het toetsproces kun je grotendeels zelf inrichten. Hoe makkelijk dit ook gaat, je komt bij dagelijks gebruik altijd dingen tegen die niet meteen zelf op te lossen zijn. Onze medewerkers staan voor je klaar. Ze kennen je situatie en weten welke software je gebruikt zodat je snel geholpen wordt. Zelfs in het weekend als het nodig is.

"We werken met online software waar gebruikers niets voor hoeven te installeren"
Decor

Meer weten over digitaal toetsen?

Of over wat wij voor je kunnen betekenen?