Ellipse

Maatwerk oplossingen

Image

Een antwoord op elk toetsvraagstuk

Past je toetsvraagstuk niet binnen onze standaardoplossingen? Dan ontwikkelen we samen een oplossing op maat. Voordat we aan de slag gaan brengen we al je wensen en eisen in kaart. Vervolgens is je team of organisatie actief betrokken bij de ontwikkeling van de beste oplossing. Onze developers gebruiken actuele technologie om een product te maken dat gebruiksvriendelijk is voor gebruikers en kandidaten. Dat kan een mobiele app, webapplicatie of cms zijn. Softwareontwikkeling binnen een eigen platform behoort ook tot de mogelijkheden.

Scrum as a Service

Wil je maatwerk in eigen beheer ontwikkelen maar ontbreekt het (tijdelijk) aan capaciteit of specifieke kennis? Maak dan gebruik van de expertise en scrumcapaciteit van Citrus Andriessen ontwikkelaars en huur onze gedreven developers in! Met Scrum as a Service geef je je eigen development capaciteit een (tijdelijke) boost. Als opdrachtgever krijg je de regie over een professioneel scrumteam dat presteert op topniveau. Bovendien bepaal jij wat er wordt ontwikkeld.

Scrum as a Service is een bewezen methodiek voor het kortcylisch ontwikkelen van software. Onze teams fungeren als een flexibele schil, die jou in staat stelt met extra vermogen te innoveren volgens de doelgerichte agile filosofie.

Wil je meer informatie over Scrum as a Service? Neem dan contact met ons op.

"Onze developers gebruiken de meest actuele technologie"
Decor

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

We denken graag mee over een passende maatwerkoplossing.