Ellipse

Services en support

Image

Services

Citrus Andriessen is jouw partner in digitaal toetsen. Wij helpen je op weg met een compleet pakket aan services. Wij ondersteunen je bij het volledige toetsproces, of het nu gaat om de implementatie van de software, de optimalisatie van jouw toetsproces of de ontwikkeling van een itembank.

Consultancy

Een (digitaal) toetsproces vormgeven is geen eenvoudige opgave. Bij Citrus Andriessen kun je rekenen op professionele (toets)technische begeleiding.

Samen met jou doen onze consultants er alles aan om je vragen op te lossen. Dat lukt omdat we een breed scala specialisten in huis hebben. Zowel technisch als op het gebied van toetsen. Ook de implementatie van nieuwe software wordt door ons begeleid.

Toetstechnische begeleiding

Naast kennis van softwareontwikkeling, hebben wij ook toetstechnische expertise in huis. Onze consultants helpen je graag de juiste keuzes te maken bij de (verdere) inrichting van jouw toetsproces. Want hoe richt je een vragenbank in? Welke vraagsoort sluit het beste aan bij datgene dat getoetst wordt? En hoe formuleer je vragen?

Citrus Andriessen is jouw partner in digitaal toetsen. Onze consultants staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je professioneel te begeleiden bij de door jou gewenste aanpak. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Image

Een servicedesk die je verder helpt

Het toetsproces kun je grotendeels zelf inrichten. Hoe makkelijk dit ook gaat, je komt bij dagelijks gebruik altijd dingen tegen die niet meteen zelf op te lossen zijn. Onze medewerkers staan voor je klaar. Ze kennen je situatie en weten welke software je gebruikt zodat je snel geholpen wordt. Zelfs in het weekend als het nodig is.

Image

In-house development

Citrus Andriessen geeft niet alleen advies maar ontwikkelt ook zelf. Onze inhouse programmeurs staan klaar om een passende oplossing te ontwikkelen, zoals API’s om gegevens tussen programma’s of websites uit te wisselen. Graag realiseren we een koppeling die jouw bedrijfsprocessen optimaliseert.

Een antwoord op elk toetsvraagstuk

Past je toetsvraagstuk niet binnen onze standaardoplossingen? Dan ontwikkelen we samen een oplossing op maat. Voordat we aan de slag gaan brengen we al je wensen en eisen in kaart. Vervolgens is je team of organisatie actief betrokken bij de ontwikkeling van de beste oplossing. Onze developers gebruiken actuele technologie om een product te maken dat gebruiksvriendelijk is voor gebruikers en kandidaten. Dat kan een mobiele app, webapplicatie of cms zijn. Softwareontwikkeling binnen een eigen platform behoort ook tot de mogelijkheden.

Scrum as a Service

Wil je maatwerk in eigen beheer ontwikkelen maar ontbreekt het (tijdelijk) aan capaciteit of specifieke kennis? Maak dan gebruik van de expertise en scrumcapaciteit van Citrus Andriessen ontwikkelaars en huur onze gedreven developers in! Met Scrum as a Service geef je je eigen development capaciteit een (tijdelijke) boost. Als opdrachtgever krijg je de regie over een professioneel scrumteam dat presteert op topniveau. Bovendien bepaal jij wat er wordt ontwikkeld.

Scrum as a Service is een bewezen methodiek voor het kortcylisch ontwikkelen van software. Onze teams fungeren als een flexibele schil, die jou in staat stelt met extra vermogen te innoveren volgens de doelgerichte agile filosofie.

Decor

De voordelen van Scrum as a Service

Icon

Flexibel

Er is altijd ruimte om bij te sturen. Wijzigingen in het proces, ingegeven door verschillende (externe) factoren, maken vast onderdeel uit van het ontwikkeltraject.

Icon

Schaalbaar

Je stelt snel en gemakkelijk een gespecialiseerd team samen.

Icon

Deskundig

Je hebt toegang tot gespecialiseerde experts voor specifieke ontwikkelopdrachten.

Icon

Resultaatgericht

In de scrumteams werken toegewijde specialisten met focus op het gewenste eindresultaat.

Icon

Kostenbesparend

Door met Scrum as a Service op een zeer efficiƫnte wijze snel het gewenst eindproduct te realiseren scheelt dat flink in kosten.

Decor

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

We denken graag mee over een passende oplossing. Kom meer te weten over Citrus Andriessen en digitaal toetsen in onze nieuwsbrief. Of neem contact met ons op, we vertellen je graag meer!