Ellipse

Services en support

Image

Services

Citrus Andriessen is jouw partner in digitaal toetsen. Wij helpen je op weg met een compleet pakket aan services. Wij ondersteunen je bij het volledige toetsproces, of het nu gaat om de implementatie van de software, de optimalisatie van jouw toetsproces of de ontwikkeling van een itembank.

Consultancy

Een (digitaal) toetsproces vormgeven is geen eenvoudige opgave. Bij Citrus Andriessen kun je rekenen op professionele (toets)technische begeleiding.

Samen met jou doen onze consultants er alles aan om je vragen op te lossen. Dat lukt omdat we een breed scala specialisten in huis hebben. Zowel technisch als op het gebied van toetsen. Ook de implementatie van nieuwe software wordt door ons begeleid.

Toetsdeskundige begeleiding

Naast kennis van softwareontwikkeling, hebben wij ook toetstechnische expertise in huis. Onze consultants helpen je graag de juiste keuzes te maken bij de (verdere) inrichting van jouw toetsproces. Want hoe richt je een vragenbank in? Welke vraagsoort sluit het beste aan bij hetgeen dat je toetst? En hoe formuleer je vragen?

Ook op het gebied van toetstechniek is Citrus Andriessen jouw partner in digitaal toetsen. Sta je op het punt om een digitaliseringsslag te maken of is het tijd voor een toetstechnische update? We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij jouw vraagstuk. Wij helpen je onder meer graag met onderstaande:

 • Toetstechnisch projectleiderschap;
 • Allround advies over examinering;
 • Advisering over toetscyclus  (toetsontwikkeling, toetsafname, beoordeling, resultaatterugkoppeling en klachtenbehandeling);
 • Begeleiding vakdeskundigen bij het opstellen eind- en toetstermen;
 • Beoordeling eind- en toetstermen;
 • Opzet/inrichting itembank;
 • Proces- en rolbeschrijvingen toetsontwikkeling, vaststelling en examencommissie;
 • Advisering examenreglement;
 • Begeleiding toetsontwikkeling- en vaststelling;
 • Secretariële ondersteuning examencommissie;
 • Training van betrokken professionals (toetsconstructeurs, vaststellers, examencommissieleden en correctoren/beoordelaars);
 • Opzet en uitvoering examenonderhoud en -beheer;
 • Analyseren toetstechnische (kwaliteits)gegevens.
Image

Een servicedesk die je verder helpt

Het toetsproces kun je grotendeels zelf inrichten. Hoe makkelijk dit ook gaat, je komt bij dagelijks gebruik altijd dingen tegen die niet meteen zelf op te lossen zijn. Onze medewerkers staan voor je klaar. Ze kennen je situatie en weten welke software je gebruikt zodat je snel geholpen wordt. Zelfs in het weekend als het nodig is.

Image

In-house development

Citrus Andriessen geeft niet alleen advies maar ontwikkelt ook zelf. Onze inhouse programmeurs staan klaar om een passende oplossing te ontwikkelen, zoals API’s om gegevens tussen programma’s of websites uit te wisselen. Graag realiseren we een koppeling die jouw bedrijfsprocessen optimaliseert.

Een antwoord op elk toetsvraagstuk

Past je toetsvraagstuk niet binnen onze standaardoplossingen? Dan ontwikkelen we samen een oplossing op maat. Voordat we aan de slag gaan brengen we al je wensen en eisen in kaart. Vervolgens is je team of organisatie actief betrokken bij de ontwikkeling van de beste oplossing. Onze developers gebruiken actuele technologie om een product te maken dat gebruiksvriendelijk is voor gebruikers en kandidaten. Dat kan een mobiele app, webapplicatie of cms zijn. Softwareontwikkeling binnen een eigen platform behoort ook tot de mogelijkheden.

Decor

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

We denken graag mee over een passende oplossing. Kom meer te weten over Citrus Andriessen en digitaal toetsen in onze nieuwsbrief. Of neem contact met ons op, we vertellen je graag meer!