Ellipse

Oplossingen

Complexe trajecten vragen om simpele en betrouwbare oplossingen

Veilig en Betrouwbaar toetsen

Aan goede toetsing stellen we strenge eisen. Daarom zorgt Citrus Andriessen voor een stabiel systeem dat storingsvrij werkt. Altijd.

Van papier naar digitaal

Digitaal toetsen is modulair, flexibel en van hoge kwaliteit. Met de huidige techniek staat niets je overstap naar digitaal toetsen nog in de weg.

De volgende stap in digitaal toetsen

Haalt je organisatie het maximale uit digitale toetsing of hebben jullie de ‘papieren’ werkwijze digitaal gemaakt? Door met Citrus Andriessen te innoveren wordt je organisatie ontlast en sluit de toetslogistiek perfect aan bij de kandidaten.

Innovatieve leer- & toets oplossingen

Citrus Andriessen heeft alle educatieve en technische disciplines in huis om een oplossing op maat te ontwikkelen en systemen te koppelen. We spreken vloeiend onderwijs- en toetsjargon en zorgen voor een integratie met e-learning, crm of een web portal.

Zorgeloze afname met proctoring

De afname mogelijkheden voor examens zijn eindeloos. Met ons locatienetwerk kan iedereen in Nederland binnen een uur op een toetslocatie zijn. Citrus Andriessen heeft echter ook alles in huis om examens op de werkplek of thuis af te nemen.

Decor

Vragen over onze oplossingen?

Aarzel niet en neem contact op!