Ellipse
Image

Van papier naar digitaal

Digitaal toetsen is modulair, flexibel en van hoge kwaliteit. Met de huidige techniek staat niets je overstap naar digitaal toetsen nog in de weg. Bovendien zijn er mogelijkheden genoeg om bepaalde onderdelen op papier uit te voeren. Toetsen die op papier gemaakt zijn kunnen bijvoorbeeld gescand en automatisch verwerkt worden.

Met digitaal toetsen zijn er geen unieke papieren exemplaren meer nodig. Digitaal kun je een item-/examenbank opbouwen waaruit willekeurig een examen wordt gekozen of samengesteld. Citrus Andriessen denkt mee over de inrichting van een itembank en ook over het proces van inschrijving tot en met afname en verwerking.

"Overstappen op de manier die bij jouw organisatie past."

Met statistische data is de kwaliteit van een examen makkelijk te monitoren en verbeteren. De aanpassingen in een vraag worden gelogd en de flow van je item constructie is makkelijk te volgen.

Omdat je overal en op elk tijdstip examens kunt afnemen, past digitale toetsing veel beter in het drukke leven van de kandidaten. Examineren in groepsverband of klassikaal is natuurlijk nog steeds een optie, maar hoeft al lang niet meer. Citrus Andriessen kijkt samen met u naar wat kandidaten willen.

Decor

Klaar voor de overstap van papier naar digitaal?

Neem contact met ons op! Of schrijf je in