Ellipse
Image

Stimuleer groei

De aandacht voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling groeit. Toetsing wordt steeds belangrijker om opgedane kennis en vaardigheden te duiden, erkennen en waarderen. Wij geloven dat intuïtieve toetssoftware een krachtig instrument is om groei te stimuleren. Op een mooie, flexibele en efficiënte wijze.

TeleToets: ruim een miljoen toetsen per jaar

We zijn trots op ons eigen webbased platform TeleToets, dat miljoenen gebruikers kent. TeleToets geeft organisaties de zekerheid van een robuuste, veilige en vooral gebruiksvriendelijke digitale toetsomgeving. Daarnaast zetten we onze excellente technologie en hoogwaardige kennis in bij de ontwikkeling van maatwerksoftware voor onderwijs en examinering.

Onze missie

Waar je ook staat in je carrière, er is altijd ruimte voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Citrus Andriessen is er om die te stimuleren. Met state of the art software die altijd en overal te gebruiken is.

0 mln. toetsen per jaar

Hoe we werken

We zien onze opdrachtgevers als partners met wie we projectmatig of structureel werken aan betere digitale toetsing. Citrus Andriessen bedenkt niet alleen oplossingen, we zorgen ook voor implementatie en ondersteuning. We nemen net zo veel uit handen als nodig is. Bij de ontwikkeling van maatwerksoftware werken we met korte sprints zodat je als klant nauw en stapsgewijs bij de ontwikkeling van jouw maatwerkoplossing betrokken bent.

Image

De volgende stap in digitaal toetsen

Al sinds 1990 onderscheiden wij ons met excellente technologie en hoogwaardige kennis op het gebied van digitaal toetsen, examineren en certificeren. Onze concrete aanpak heeft al vele klanten uit laten blinken in het nieuwe digitale landschap. Samen met onze klanten maken we de overstap naar digitaal of brengen we digitale toetsing een niveau hoger.

 

Bekijk onze corporate movie

Werken bij Citrus Andriessen?

Bekijk openstaande vacatures
Decor

Waarom Citrus Andriessen?

Icon

Partner in digitaal toetsen

Excellente service & support

Icon

Zorgeloos toetsen

Innovatieve, gebruiksvriendelijke en veilige toetssoftware

Icon

Betrokken en bevlogen professionals

Toetsexperts & ontwikkelaars van topklasse

Icon

Vooruitstrevend

Altijd de oplossing die bij jou past

Decor

Kom meer te weten over (digitaal) toetsen en Citrus Andriessen