Ellipse

Webinar online proctoring

Icon
Interesse in een gratis webinar?

Webinar online proctoring

Nu het coronavirus ons opnieuw beperkt in onze bewegingsvrijheid, komt ook de continuïteit van examinering mogelijk weer in het gedrang. Mensen zijn aan huis gekluisterd, kunnen niet afreizen naar examenlocaties of mijden openbare gelegenheden en kiezen preventief voor het verplaatsen van examenmomenten.

Bied kandidaten toch de kans om examen te doen via Online Proctoring. Gewoon vanuit huis. Veilig, betrouwbaar (en besmettingsvrij)! Met een combinatie van intelligente software, een webcam en de mogelijkheid tot meekijken, is een afname op afstand zeer betrouwbaar. Wees er snel bij en laat je goed informeren tijdens onze webinar over Online Proctoring.

Webinar Online Proctoring

In slechts een uur praten we je bij over deze moderne technologie waarmee je kandidaten vanuit huis examen kunt laten doen. Bovendien geven we je praktische tips om direct aan de slag te gaan met online proctoring en we nemen eventuele twijfels weg. Uiteraard beantwoorden wij ook al jouw vragen en zijn we graag bereid met je mee te denken over hoe jij het het beste aan kunt pakken.

Neem het heft in handen en schrijf je in voor een gratis webinar. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen, wij staan voor je klaar!

Icon
Wil je meer weten?

Laat je gegevens achter

Meld je aan via onderstaand formulier en we komen zo snel mogelijk bij je terug voor een persoonlijke demo.

Registratieformulier webinar Online proctoring

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Meer weten?

Bekijk hoe online proctoring werkt

Decor

Meer weten?

Heb je nog vragen over een van onze webinars? Neem dan contact met ons op.