Ellipse

Webinars Optimum Assessment

Icon

Webinar Optimum Assessment Platform

Citrus Andriessen ontwikkelt een compleet nieuw en innovatief toetspakket: Optimum Assessment Platform. Het systeem is modulair opgebouwd en kent 9 autonome onderdelen.

Om met dit nieuwe softwarepakket de ultieme toetservaring te creëren, betrekken wij gebruikers actief bij de bouw ervan. Daarnaast kunnen we ons voorstellen dat gebruikers vragen hebben over het systeem in zijn geheel of specifieke features. Om desbetreffende vragen te beantwoorden en gebruikers praktisch kennis te laten maken met Optimum Assessment Platform organiseert Citrus Andriessen eens per twee maanden een gratis webinar. Tijdens het webinar komen specifieke functionaliteiten en processen aan de orde en geven wij uitleg én praktische tips om snel en eenvoudig zelf aan de slag te gaan met Optimum Assessment. Uiteraard is er ruimte voor vragen. Schrijf je direct voor een van deze webinars in en laat je inspireren!

De verschillende onderwerpen die de revue passeren zijn:

Toetsconstructie

Tijdens deze webinar ligt de nadruk op het praktisch samenstellen en structureren van de toets. Hierbij komt het gebruik van de toetsmatrijs uitgebreid aan de orde. Evenals de vormgeving van een toets aan de hand van een syllabus of op basis van de gekozen taxonomie.

Optimum Editor publicatie specifics

Tijdens deze webinar zoomen we in op de verscheidenheid aan functionaliteiten en features binnen de Editor module. Denk hierbij o.a. aan het gebruik van de media library, de verschillende feedback opties en beschikbare revisie historie.

Itemconstructie

Tijdens deze webinar gaan we in op het construeren van items binnen de Optimum Editor module. Hierbij komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod: het creëren van items, het onderhouden van items en versiebeheer.

Workflow management

Tijdens deze webinar gaan we in op de zeer efficiënte workflow functionaliteit die ten grondslag ligt aan de complete toetsontwikkeling. Middels deze tool zijn alle gebruikers op de hoogte van de fase waarin de (toets)ontwikkeling zich bevind en de volgtijdelijkheid van de verschillende processen. Bovendien biedt de uitgebreide rollen- en rechtenstructuur ruimte voor procesoptimalisatie.

Icon
Wacht niet langer

Meld je direct aan

Heb jij interesse in een webinar over Optimum Assessment Platform? Meld je aan via onderstaand formulier.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Icon
Even kennismaken

Een presentatie door:

Rowan van Swieten, Consultant business solutions bij Citrus Andriessen.

Rowan van Swieten

Decor

Meer weten?

Heb je nog vragen over een van de Optimum Assessment webinars? Neem dan contact met ons op.